Sügisel sai tehtud seda kooki palju kordi, küll perele ja külla minemisel kaasa võetud. Eriti hea sai antoonovka õuntega. Retsept on toidutarest, aga pilt minu köögist
Brunsviger
Jällegi fariinisuhkruga tehtud, mis teeb küpsetisele eriliselt hea maitse. Kunagi leidin retsepti vanast ajalehest, kus oli selle koogi nimeks lihtsalt `Taani pidulik suhkrukook`. Tänapäeval on tuntud ka uhkema nimega. Tundub, et veidi liiga pruun sai, tegelikult oli valgus vale nurga alt :)
Ja veel üks ütlemata maitsev kook. Temale vist pole jätkunud keerukat nime. Või on tõesti nii hea, et enne kui nime saab panema hakata, on ta juba otsas. Sama oli pildiga, lihtsalt ei jõudnud pilti teha, enne oli laualt kadunud. Mina panin mustika asemel mustsõstra toormoosi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar